Hentje Metz, 1 op 1 coaching voor vrouwen – HENTJE METZ

Intensive coaching

Ik bied intensieve begeleiding aan om grondig met je te kunnen werken aan alle gevoelens en gedachten die naar boven komen als je borstkanker hebt of hebt gehad.  Hierbij kun je kiezen uit 3 zogenoemde intensives. Dit zijn meerdaagse individuele bijeenkomsten die jou helpen om vanuit vertrouwen en zachtheid weer heel te worden met jezelf. Kies je voor deze intensieve vorm van 1 op 1 coaching, dan kies je voor een change, voor een wezenlijke verandering.

Samen stappen zetten

Er zijn 3 intensives: overleven met borstkanker, dóórleven van borstkanker en voluit leven na borstkanker. De intensives bieden jou een op maat gemaakt programma op vier aaneengesloten dagen. Je verblijft in een bosrijke vallei van de IJssel, slaapt in een Tiny House op wielen en wordt iedere ochtend gewekt met zacht zonlicht, weg trekkende mist en een weldadig ontbijt met producten uit de streek. Er is een ochtend-, middag- en avondprogramma. Tussentijds is er ruimte voor reflectie, stilte of een wandeling in de natuur. Vanuit deze bedding kun je je gevoelens en emoties helen en de stappen zetten die jij hebt te zetten.

Weer heel worden

De intensives hebben als gemeenschappelijk doel jou te helpen in je herstelproces door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau je balans te versterken. Hierdoor ervaar je ruimte en rust ervaart en kun je vanuit vertrouwen je energie richten op je toekomst, hoe deze er ook uit gaat zien. De 3 intensives sluiten op elkaar, maar kunnen ook los van elkaar worden gevolgd.

​©TO BE methode

De intensives zijn gestoeld op de ©TO BE methode: een ervaringsgerichte aanpak die je helpt je bewustzijn te vergroten en besluiten te nemen die je levenslust en veerkracht geven. Je leert de impactvolle ervaring van borstkanker begrijpen en in zachtheid beleven, zodat je jezelf, je lichaam en het leven weer durft en kan beminnen.

Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker

Wil je meer weten over de ©TO BE methode?
In het boek: Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker, geef ik je een doorkijk en neem ik je mee op reis door de verschillende fasen die het proces van weer heel worden vraagt.

Wat vrouwen vertellen die jou voorgingen…

‘In oktober ging ik samen met Hentje op reis.  Vier dagen 1 op 1 begeleiding, dat beloofde een intense reis te worden. 
Ik voelde al langer een verlangen om mezelf op een diepere laag te ontmoeten, om af te dalen naar de vrouw in mij die tevens dochter en kind is. Niet eerder durfde ik mezelf de Intensive te gunnen en te geven. Deze herfst viel alles samen en was het precies het juiste moment.
Spannend? Zeker!
Bij aankomst op de betoverende locatie van Doenenlatenopwielen gleed er al wat spanning van mijn schouders. Hentje weet als geen ander een veilige bedding te creëren, een omgeving waarin ik in vertrouwen naar diepere lagen kan reizen.
Er is veel aangeraakt en gebeurd in deze dagen. Ik heb mezelf opnieuw geboorte gegeven, dit keer op mijn wijze en in mijn ritme en tempo en met Hentje aan mijn zijde. Dat was in één woord: magisch!
Toen het einde in zicht kwam, voelde ik diep vanbinnen dat ik nog niet klaar was om te gaan. Ik had nog wat tijd nodig. Met mijn hoofd bedacht ik allerlei redenen waarom dat niet zou kunnen en ik gewoon naar huis had te gaan. Hentje bracht mij terug naar mezelf, naar gevoel. Voorbij schuld en schaamte heb ik me weer verbonden met mijn innerlijke stem en het kleine meisje in mij liefdevol omarmd.
Ik heb mezelf een extra dag en nacht gegeven en pas de volgende huiswaarts gekeerd.
Niet eerder in mijn leven heeft kiezen voor mezelf, voor dat wat dienend is aan mij, zo goed gevoeld. En dat doet het nog steeds! Iets dat ik lange tijd voor onmogelijk heb gehouden.
Lieve Hentje, je bent een prachtmens, een lieve vrouw en ik ben intens dankbaar dat je op mijn levenspad bent.’

Gaby 

Vrouw-zijn

Bezie de vrouw als een godin
wier bijzondere energie zij is
en eer haar in die staat

Uttara-Tantra

Ontmoeten

Voor dat je deelneemt, spreek ik je in een persoonlijk of telefonisch gesprek om je hulpvraag te verdiepen en samen te onderzoeken wat je nodig hebt in jouw proces van weer heel worden.  ​

Locatie

De intensives worden gegeven op een bijzondere plek in de Achterhoek waar binnen en buiten samenvallen en ultieme rust, sfeer en geborgenheid heerst. Meer informatie over deze inspirerende plek in de bosrijke vallei van de IJssel lees je op
Into the Dream