Home

Als borstkanker je pad kruist, loop ik met je mee

Je hebt borstkanker. Plotseling staat je leven op zijn kop. Je gaat de medische molen van onderzoeken en behandelingen in. Je wordt geleefd en ongeloof, verdriet en angst overschaduwen je dagen. Je voelt je misschien strijdlustig, maar misschien ook bedrukt, boos, vertwijfeld en verslagen. Is dit het einde? Of ga je het redden?

Hoe houd je je staande?
Genieten van dat wat er nog wel is...?

Hoe houd je je staande in deze kluwen aan gevoelens en (her)vind je de rust om je energie te richten op je genezing? Hoe ga je om met angst, onmacht en pijn? Met verlies van gezondheid, vitaliteit en vrouwelijkheid? Hoe kun je genieten van dat wat er wel is en weer verlangend uitzien naar dat wat komen gaat?

Vanuit overgave afscheid nemen

En wat als blijkt dat het einde nadert? Hoe bereid je je voor op dat wat gaat komen, met alle wensen en verlangens voor de tijd die je nog rest? Welke alternatieven zijn er? Hoe kun je ten volste zingeving ervaren en vanuit overgave afscheid nemen van dit leven?

Helen door te delen

Heel worden vraagt om getuigenis, om gezien te worden in alles dat er voor je is. Ik help je met intensieve individuele begeleiding zicht te krijgen op het ziekteproces en ruimte en rust te ervaren. Je energie te richten op herstel, de angst voor terugkeer van borstkanker te omarmen en het vertrouwen in jezelf, je lichaam en het leven weer vast te pakken.