Retourneren

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt zenden. Misschien omdat het boek niet is wat je zocht, je een exemplaar cadeau hebt gekregen of eenvoudig weg omdat je je hebt bedacht. Wat de reden ook is, het is jouw recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.

Wanneer je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hentjemetz.nl.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling terug te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus verzendkosten binnen 30 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het boek(en) in goede orde retour is ontvangen.

Wanneer een boek of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het boek(en) aan u doorberekenen. Behandel je bestelling met aandacht en zorg ervoor dat het boek(en) bij een retour goed verpakt is.

De kosten voor retourzending van jou thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening.