Retreats

Maanceremonie

kom dichterbij jezelf

De retraite in het kort

In 6 periodes in het jaar kun je bij de prachtige locatie Into The Dream in Rha een retraite boeken. Op je eigen tijd, alleen of samen met een reisgenoot. De start op maandag, en we zwaaien je op donderdag uit.

Je overnacht in een sfeervol tiny house met een adembenemende uitzicht op het omringende natuurgebied.
Deze stille rust zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt, maar niet alleen. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

Wij maken samen jouw retraite tot een onvergetelijke ervaring  en zorgen ervoor dat alles is afgestemd op jou.

Versterking

Pilates helpt je om je hoofd en je lijf te verbinden en ruimte te ervaren voor een breder perspectief. Je versterkt je lichaam op een rustige manier. Je ontvangt een Pilatesles onder professionele begeleiding van Gaby.

Beweging

Je ontvangt een dagdeel coaching door mij. Mijn coaching helpt je om beweging te creëren als je stagnatie ervaart, als je op een rotonde bevindt en je weet niet welke afslag je moet nemen. We gaan samen aan de slag om repeterende gedachtes en gedrag te veranderen.  

Voeding

Je begint de dag met een ontbijt met verse streekproducten, om daarna de dag te laten ontvouwen. In de Boerderijwinkel op loopafstand haal je verse producten, om 's avonds zelf een gezonde maaltijd te maken.

Ontspanning

Tijdens de retraite verzorgen wij voor jou een magische hottub-ervaring onder de sterrenhemel, met een hapje en een drankje. Ook krijg je een mand hout om een vuurtje te maken. Geniet van de gloeiende vonkjes en het knisperend geluid van hout om jouw dag perfect af te sluiten. 

Verbinding

Als je samen met je vriendin, moeder of dochter de retraite boekt, kun je kiezen voor een dagdeel duo-coaching. Dit is de perfecte manier om met elkaar de verdieping op te zoeken terwijl je tegelijkertijd ook aan jezelf werkt.

Met één klik ga je naar de website retraitesindeachterhoek.nl,
met ervaringsverhalen, foto's en beschikbaarheid.